My Beautiful & Lovely Life

+m o t h e r h o o d | l i f e h o o d | c h i l d h o o d | k i t c h e n h o o d | m a m a h o o d | w i f e h o o d | s e l f h o o d | m u s l i m h o o d | f a m i l y h o o d

Thursday, November 1, 2012

Farrel's 1st Birthday Celebration

Alhamdulillah, Farrel dah genap setahun 10 Zulhijjah yang lalu. Sekejap je masa berlalu, I still can remember everything on that day. At first, kiteorg tak plan pon nak celebrate his birthday at our hometown, but then alang2 most of our family members balik ke kampung, so why not just did a small celebration for him. Arsyad pon every year celebrate, so it will be not fair la kan Farrel tak buat. Hehe. Nanti besar2 tanye mama balik, asal takde birthday party pon tuk Farrel?? Haaa kan susah nak jawab.. Hehe..

Anyway, I just did a simple preparation. All the main dishes done by my MIL. I just did the dessert part, dadih, apam rose and of coz the decoration. Nak jugak buat comel2 eventho tak banyak. Hehe.


Sempat jugak buat apam rose sikit.. Biasala kan dah masak terus mkn so tinggal la lagi sikit.. Hehe


This time, mama buat rainbow theme for Farrel.. Farrel kecik lg so tak pandai lg nak demand, mama belasah je la yer.. Hehe


Arsyad yang paling excited.. :D


Simple party pack je, tak sempat nak cari toys so just a simple snack kat dlm..


Cousins..


Farrel with his aunty, Cu Na..


Our family portrait.. susah btol nak amek gambar budak2 ni tak duduk diam..



Birthday boy yg geram tak dpt nak main dgn abang2..

Happy birthday Farrel.. Semoga Farrel Ahmad menjadi anak yang soleh, taat pada perintah Allah dan Rasul, dikurniakan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki.. Amin~ :-)

2 comments:

  1. so sweet, sll suke tgk jue bt decoration utk bufday anak anak :)) fiza thn lps smbt buat utk faris, thn ni smpt buat kt skolah je .. thn dpn lak insyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. alahaiiii preparation yg cukup cantik utk hero kecik yg hensem tu. happy birthday farrel

    ReplyDelete

© 2011 My Beautiful & Lovely Life, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena